Servicii oferite de Beauty Salon

Morning Massage

Masajul de dimineață este o practică revitalizantă care poate ajuta la trezirea corpului și a minții într-un mod plăcut și energizant. Acest ritual poate contribui la relaxarea mușchilor tensionați, la îmbunătățirea circulației sanguine și la pregătirea mentală pentru o zi productivă.

Hair Cut

Dacă doriți o anumită tunsoare, stilistul nostru profesionist vă poate oferi cele mai bune sfaturi, cum ar fi cunoașterea celei mai bune tunsori pentru forma feței dvs

Machiaj de mireasa

Îți face fața să arate sofisticată, șic și frumoasă. Machiajul de mireasa este, de asemenea, o specialitate a salonului.

Constructie pe sablon

Constructia pe sablon este o tehnica eficienta in manichiura, folosita pentru a crea unghii lungi si rezistente. Prin aplicarea unui sablon, se modeleaza forma dorita a unghiei, asigurand un rezultat perfect si durabil.

Preţurile serviciilor noastre

Beauty Salon va schimba modul în care vă gândiți la un salon. Confortul serviciilor complete, personalul prietenos și o atmosferă relaxantă vă vor oferi o experiență care vă va lăsa strălucind atât în interior, cât și în exterior!!

# Service Name Service Price Description
1 Morning Massage 159 Masajul de dimineață este o practică revitalizantă care poate ajuta la trezirea corpului și a minții într-un mod plăcut și energizant. Acest ritual poate contribui la relaxarea mușchilor tensionați, la îmb
2 Hair Cut 500 Fiecare tunsoare are prețul diferit.
3 Machiaj de mireasa 350 Machiajul de mireasă începe de la 350-900. Putem face makeover în funcție de alegerea lor.
4 Constructie pe sablon 100 Preț fix pentru constructie pe sablon

FACEȚI PROGRAMARE LA DOMICILIU?

Suntem aici pentru a oferi servicii la domiciliu. Dacă aveți vreo problemă, atunci nu ezitați să ne sunați la numărul următor.

Sunați-ne : sau completați formularul nostru online de rezervare și echitate și vă vom contacta.

Programează-te